Escola de Cooperació

Estudiants

 

El Campus per la Pau t'ofereix diferents opcions formatives en línia, segons les teves necessitats o interessos, que són gestionades acadèmicament per l'Escola de Cooperació.

L'Escola de Cooperació reuneix tota la formació en el camp de la cooperació: tant els màsters, postgraus i especialitzacions de l'Institut Internacional de Postgrau de la UOC (IIP), com els projectes formatius propis del Campus per la Pau, en col·laboració amb altres entitats.

Actualment, l'Escola de Cooperació té 3.702 estudiants, ofereix 93 cursos i 50 estudis oficials, i té 126 consultors en els àmbits d'acció humanitària, dependència, conflictologia, sostenibilitat, dret internacional humanitari i gestió d'entitats no lucratives.

Les quatre branques d'activitats de l'Escola de Cooperació són les següents: els programes de l'IIP; els cursos propis del Campus per la Pau; programes formatius que donen suport a entitats externes, ONG i institucions, i els cursos que es desenvolupen conjuntament amb altres entitats i organitzacions.

L'Escola de Cooperació duu a terme altres activitats relacionades amb la transmissió del coneixement, com l'Escola Virtual de Cooperació i la Càtedra UNESCO-FCB-UOC.

A més a més, l'Escola de Cooperació també desenvolupa programes de recerca i de sensibilització de la societat en matèria dels drets humans, de la conflictologia, dels processos de pau, de la sostenibilitat ambiental i de la cooperació internacional.

Accedeix als diferents apartats:

El Campus per la Pau engega aquesta nova i pionera càtedra L'esport com a eina per a la coexistència social i la resolució de conflictes, que ha vist la llum gràcies a la participació de la UNESCO, la Fundació Futbol Club Barcelona i la UOC.